Φωτοβολταικά - Φωτοτυπικά - Ταμειακές - Τηλεφωνικά κέντρα - Ζυγιστικά - Συναγερμοί - Υπολογιστές

DP-1520P
Νέο, ψηφιακό πολυμηχάνημα με ταχύτητα 15 σελίδων το λεπτό.

Το DP-1520P φωτοαντιγράφει 15 σελίδες άριστης ποιότητας 600dpi το λεπτό, παρέχει είσοδο και έξοδο φύλλων μεγέθους Α3 και προσφέρει τη βέλτιστη απόδοση με τις λειτουργίες Διπλής Έκθεσης, 2 σε 1, Ψηφιακή Απασλοιφή Σκιάς και Περιστροφή Εικόνας. Για να επισπεύσετε την φωτοαντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων το μηχάνημα διαθέτει ηλεκτρονική περιστρεφόμενη σελιδοποίηση ενώ διατίθεται προαιρετικά ένας αυτόματος τροφοδότης εγγράφων αυξάνοντας την παραγωγικότητα. Το DP-1520P έχει την δυνατότητα να ελέγχει και να προσαρμόζεται στη θερμοκρασία δωματίου έτσι ώστε, σε συνδυασμό με την ανάλυση 600 x 600 dpi και τις 256 διαβαθμίσεις του γκρί να σας παρέχει σταθερά τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας.

 


Νέο, φωτοαντιγραφικό / εκτυπωτικό μηχάνημα με ταχύτηατα 20 σελ / λεπτό

DP-2010E
Νέο, φωτοαντιγραφικό / εκτυπωτικό μηχάνημα με ταχύτηατα 20 σελ / λεπτό

Η σειρά ψηφιακών συστημάτων εικόνας WORKIO είναι σχεδιασμένη για να κάνει τη διαχείριση των πληροφοριών ευκολότερη. Με το WORKIO DP-2010E μπορείτε να κάνετε τα πάντα vα αντιγράψετε έγγραφα, να εκτυπώσετε από τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, να στείλετε e-mail σαν επισυναπτόμενο αρχείο ή απλά να αποθηκεύσετε έγγραφα σαν ψηφιακά αρχεία και να τα ανακτήσετε αργότερα. Η Panasonic αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της στοv σχεδιασμό και την κατασκευή αξιόπιστου και φιλικού προς το χρήστη εξοπλισμού, δημιουργήσε το νέο WORKIO DP-2010E.Ένα μηχάνημα που συνδυάζει αυξυμένες δυνατότητες καταλαμβάνοντας τον μικρότερο δυνατό χώρο


Το DP-2310 διαθέτει υψηλής ποιότητας εκτύπωσης δικτύου 23 σελίδες το λεπτό.

DP-2310E
Το DP-2310 διαθέτει υψηλής ποιότητας εκτύπωσης δικτύου 23 σελίδες το λεπτό.

Το DP-2310 παρέχει πρόσβαση σε LAN με ταχύτητα εκτύπωσης 23 σελίδες Α4 το λεπτό και υψηλής ποιότητας έξοδο χάρη στην τεχνολογία βελτίωσης εικόνας της Panasonic. Ο εκτυπωτής δικτύου μεγέθους Α3 DP-2310 διαθέτει ενσωματωμένη αυτόματη μονάδα duplex δινοντάς σας την δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης. Σε συνδυασμό με την στάνταρ εκτύπωση Windows GDI, προαιρετικά εξαρτήματα και drivers αυξάνουν τις δυνατότητες εκτύπωσης, προσφέροντας λειτουργίες PCL και PostScript.

 


Ημιδαπέδιο, ψηφιακό φωτοαντιγραφικό επαγγελματικών προδιαγραφών.

DP-3520
Ημιδαπέδιο, ψηφιακό φωτοαντιγραφικό επαγγελματικών προδιαγραφών.

Με την επιλογή Internet Fax / E-Mail, το D-3520 μπορεί να ρυθμιστεί να σαρώνει έγγραφα ως εικόνες TIFF ή αρχεία PDF και να τα μεταβιβάζει σαν συννημένα αρχεία e-mail. Η ταυτόχρονη διανομή του ίδιου εγγράφου σε πολλαπλές διευθύνσεις e-mail και Fax G3 καθίσταται απλή με τη χρήση της λειτουργίας Mixed Broadcast. Η προαιρετική επιλογήFax / E-mail του WORKIO προσφέρει επίσης μια λειτουργία Fax / E-mail που αποστέλλει απευθείας τα εισερχόμενα Fax στο Inbox του παραλήπτη. Με το λογισμικό Panafax Desktop, οι χρήστες μπορούν να αποστείλουν έγγραφα απευθείας από τον υπολογιστή τους μέσω LAN και της πύλης του DP-3520 σε συσκεύες Fax G3 σε όλο τον κόσμο.

 

 


Το DP-3010 σας προσφέρει δικτυακή σάρωση υψηλής ανάλυσης.

DP-3010
Το DP-3010 σας προσφέρει δικτυακή σάρωση υψηλής ανάλυσης.

Με το προαιρεττικό εξάρτημα σάρωσης, το WORKIO DP-3010 μπορεί να διαμορφωθεί σαν δικτυακός σαρωτής υψηλής ταχύτητας που φέρνει την επανάσταση στην διανομή εγγράφων. Το interface διευκολύνει την αποστολή σαρωμένων αρχείων σε έναν υπολογιστή ή έναν server στο LAN. Τα σαρωμένα έγγραφα μπούρουν αργότερα να εκτυπωθούν σε ποιότητα σχεδόν ίδια με αυτή του πρωτοτύπου. Χάριν στην υψηλή ανάλυση σάρωσης 600 x 600 dpi, με 256 διαβαθμίσεις του γκρί, επιτυγχάνεται υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.


Νέο, ψηφιακό πολυμηχάνημα με ταχύτητα 45 αντιγράφων το λεπτό.

DP-4530
Νέο, ψηφιακό πολυμηχάνημα με ταχύτητα 45 αντιγράφων το λεπτό.

Ψηφιακό ημιδαπέδιο ή επιδαπέδιο Φωτοαντιγραφικό / Εκτυπωτικό μηχάνημα 45 αντιγράφων το λεπτό, σταθερής επιφάνειας πρωτοτύπων, με μεγάλη οθόνη αφής υγρών κρυστάλλων LCD με Ελληνικούς χαρακτήρες. Προαιρετική λειτουργία σας Δικτυακός Σαρωτής, G3 Fax, E-Mail / Internet Fax.


Νέο ψηφιακό πολυμηχάνημα νέας γενιάς, με ταχύτητα 60 αντιγράφων το λεπτό.

DP-6020
Νέο ψηφιακό πολυμηχάνημα νέας γενιάς, με ταχύτητα 60 αντιγράφων το λεπτό.

Το WORKIO DP-6020 συνδυάζει σε μια μόνο κονσόλα τις λειτουργίες της ψηφιακής φωτοαντιγράφησης, της δικτυακής εκτύπωσης της δικτυακής σάρωσης και αποστολής E-mail. Μπορείτε αμέσως να το συνδέσετε με το LAN σας, μεταφέροντας στον υπολογιστή σας την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα της ψηφιακής φωτοαντιγράφησης. Ο σχεδιασμός και τα φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά του, δημιουργούν καινούργια δεδομένα όσον αφορά την αξιοπιστία του WORKIO

 

 

Copyright 2011 priza.gr